Siirry pääsisältöön

Vastuullisuus

Teemme jatkuvasti töitä paremman ympäristön ja erityisesti kotivetemme Itämeren kunnon eteen. Haluamme olla yhtiö, jossa ihmisten on hyvä tehdä töitä ja haluamme olla myös houkutteleva kumppani toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Toisin sanoen, välitämme ihmisistämme, kumppaneistamme ja ympäristöstämme.

Seuraavassa muutamia käytännön esimerkkejä:

 

1. Itämeri

Itämeri on lähellä sydäntämme - se on Skifferin ja Liuskan koti. On etuoikeus voida käyttää Itämerta sekä rentoutumiseen että elinkeinoon. Tukeaksemme Itämerta suunnittelimme Itämeri-liuskan yhteistyössä WWF:n kanssa. Jokaisesta myydystä Itämeri-liuskasta lahjoitamme 0,50€ WWF:n Itämeriohjelmaan. Samaan kohteeseen lahjoitamme 2€ jokaisesta myydystä Skiffer-kahvikilosta. Skifferi-kahviin käytetyt pavut on hankittu vastuulliseksi varmennetuista lähteistä ja ne paahdetaan Porvoossa, Robert Paulig Roasteryn itse tuottamalla aurinkoenergialla sekä biokaasulla. Vuoden 2020 loppuun mennessä olemme lahjoittaneet Itämerityöhön yhteensä 15 000€.

Lisäksi olemme sitoutuneet käyttämään ainoastaan suomalaisia ja WWF:n vihreän listan kaloja. Haluamme tarjota asiakkaillemme ympäristön kannalta kestäviä vaihtoehtoja, ja yli puolet ruokalistastamme onkin kasviperäistä. Skifferillä on tarjolla myös loistavia vegaanivaihtoehtoja.

 

2. Henkilöstö

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että henkilökuntamme voi hyvin. Rohkaisemme jokaisen yksilöllisyyttä ja haluamme luoda heille työpaikan, jossa kehittyä ja oppia. Pyrimmekin tarjoamaan jokaiselle mahdollisuuden kouluttautua työskennellessään meillä.

 

3.  Yhteistyö ja kumppanuudet

Tuemme vastuullisia, paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä kumppanuuksien sekä yhteistyön kautta. Viime vuosina olemme työskennelleet mm. seuraavien yritysten kanssa Villawool, Döner Harju, Sexico Tacos, ChjokoPinta Interiors, Maku Brewing, Soil Wine Group, sekä monien muiden paikallisten taiteilijoiden ja artesaanien kanssa.

  

Ostoskorisi